Bejelentkezés

Nyári leállás:
2020-tól bevezetésre kerül a nyári leállás, ami kétlépcsős rendszerben történik. A leállási időszakban részleges nyitva tartással (áru kiszállítás szünetel) állunk rendelkezésükre. A leállásokat megelőző és követő héten mentesítő járatokat és plusz fizetési haladékot biztosítunk az egyhetes áthidalási napokra.
Sürgősségi esetekben kisebb tételeket postázni tudunk megosztott postai költségekkel. Maximum 20kg-ig.
Az első leállási hét 2020. június 27-től 2020. július 04-ig, míg a második leállási hét 2020. augusztus 01-től 2020 augusztus 08-ig fog tartani.
 

Internetes kedvezmény:
-- 2020-tól bevezetésre kerül egy újfajta rendelési engedmény, mely szerint az, aki a kiszállítást, vagy áruátvételt megelőző munkanap 13 óráig adja le rendelését a webes oldalunkon keresztül, annak extra 2% engedmény biztosítunk az eddig alkalmazott tételek után járó engedményekből. Az extra engedmény érvényességének kezdete az áruátvételt, vagy a kiszállítási munkanapot megelőző 48 óra (kiszállítást és áruátvételt megelőző munkanap 13 óráig). Az érte jövő vevőket kérjük, tüntessék fel az áru átvételének napját, eltérés esetén megszűnik a kedvezmény, max.48 óráig tároljuk az árut.
-- Ez a rendelési forma csak a fent említett időszakra vonatkozik, a nem teljesített tételek törlésre kerülnek (előrendelést ennél a formátumnál nem vesszük figyelembe).
-- A kiszállítást megelőző munkanap 15 óra után beérkező nagy rendeléseket csak a soron következő kiszállítási alkalom után tudjuk csak teljesíteni! Azonban kiegészítő rendeléseket (maximum 6-7 tétel) továbbra is fogadunk munkanapokon 16 óráig. Az extra kedvezmény kizárólag a tárgyidőszakon belül megjelölt 48 órára érvényes!

Ügyfélkód:
Jelszó:

Az ügyfélkód - mely 2 betűből és 4 számból áll - megtalálható minden számlán a jobb felső sarokban.

Ügyfélkódot csak a számlázó programban szereplő ügyfeleink részére tudunk biztosítani! Ennek igényléséhez vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!